Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 25 decembrie 2010 0 comentarii

Din luna a treia am început să mă uit şi să mă joc mai mult cu jucăriile. Stau întins pe o salteluţă deasupra căreia atârnă mai multe jucărioare pe care le studiez cu atenţie.
De asemenea iubesc tare mult puişorul pe care mi l-a adus tati din Olanda şi căruia i-am şi tras una peste bot în pat în dormitor, în joacă.
Mama mă tot cântăreşte. Uite aşa am crescut eu: pe 2 - 4950g, pe 9 - 5080g, pe 16 - 5190g, pe 23 - 5300g, iar pe 26 - 5370g. Bunica Sanda zice că eu cresc tare puţin şi că mama ar trebui să imi dea şi lapte praf. Mama însă nu vrea şi eu sunt de acord pentru că îmi place să sug de la sânul ei. Oricum mie nu îmi place biberonul.
Din luna aceasta mă duce mama la împărtăşit la biserică şi eu sunt cuminţel. Am început să zâmbesc tot mai mult şi să scot sunete interesante pe guriţă. În data de 14 decembrie am început să dau cu mânuţa în jucării.

La sfârşitul lunii acesteia este Crăciunul. Nu ştiu nimic despre asta, dar am participat şi eu la împodobirea bradului împreună cu părinţii mei. Ei au adus acasă un copăcel cu ramuri verzi de care au atârnat tot felul de lucruşoare simpatice, care mi-au atras atenţia. În ziua de Crăciun am fost la bunici unde bunica mi-a arătat ceva luminiţe pe balcon de care eu m-am cam speriat pentru că erau ceva nou pentru mine.
Am fost în vizită şi la rudele din Dâmbul Rotund şi cel mai mult mi-a plăcut în patul mare a lui Radu şi Daria. După ce m-am trezit din somn în casă străină, am plâns neştiind ce se întâmplă.

0 comentarii: