Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 4 august 2012 0 comentarii

În această lună mi-am îmbogăţit vocabularul cu cuvinte noi cum ar fi: gaca (gata), coa (gaura), llo (jos), nino-nino (ambulanţa), patu (patru), coa (gaura). Dacă nu vreau ceva, dacă refuz zic "bi". Mami nu ştie de unde am scormonit asta :). Am învăţat să zic "apa" când vreau apă şi să fac tot mai puţin aşa cu guriţa cum eram obişnuit.
Mi-a ieşit şi caninul din dreapta jos fără febră, dar cu câteva mârâieli, nu foarte mari, şi rare.
Împreună cu mami şi tati am fost la AquaPark la noi în Floreşti unde mi-a plăcut mult să stau singurel în apă, să pleoscăi sau să mă plimb cu bărcuţa. Am fost tare cuminte, am stat la masă pe terasă cu mami şi tati până ei au mâncat ceva şi au baut un suc. Am mâncat şi eu nişte cartofiori cu ei.
În această lună am fost pentru prima dată la Turda la băi, dar am stat în bărcuţă prin apă sau m-am jucat la duşuri unde mi-a plăcut foarte mult!
Tot acum am fost şi la Felix pentru prima dată, pentru că bunica era în concediu şi mi-a plăcut foarte mult să mă bălăcesc la piscina de afară şi cea închisă (President). La pensiune (Connyland) am avut hintă şi topogan pe care m-am dat zilnic, iar ca să mergem la piscină treceam printr-o pădure foarte frumoasă pe unde mi-a plăcut foarte mult!!! Am dormit cu bunicii şi într-una din zile am căzut în parc şi mi-am făcut un cucui.
După ce m-am întors de la Felix, câteva zile, de fiecare dată când ieşeam afară, credeam că merg la apă şi ziceam: "baie, apaaa".
Îmi place foarte mult să mă spăl pe dinţi şi cer singur periuţa de la mami.

0 comentarii: