Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 25 ianuarie 2011 2 comentarii

A venit şi luna a patra. Din fericire mami încă mai are lăptic pentru mine! Viaţa e din ce în ce mai interesantă. Am învăţat deja din prima săptămână din această lună să îmi studiez mâinile! Ce lucru minunat! Tot acum am descoperit că pot să îmi scot şi să îmi bag singur suzeta în guriţă, dar nu ştiu încă să o bag corect aşa că nimeresc tot invers...
Mama continuă să mă cântărească şi e cam supărată că nu iau prea bine în greutate... Astfel, am 5440g în 30 decembrie, 5530g în 6 ianuarie, 5540g în 13 ianuarie, 5600g în 18 ianuarie la doctor şi 5740g în 19 - acasă.
În data de 11 ianuarie mama şi-a notat că eu încep să pipăi obiectele şi mai ales faţa ei.
Luna aceasta este aceea în care mami a început să imi dea câte un pic de suculeţe: de morcovi, de măr, de pară... Dar eu nu ştiu să mănânc cu linguriţa aşa bine lucrurile astea, aşa că mare parte din ele se varsă pe baveţică.
Mă pricep foarte bine să dau din picioare şi din mânuţe repede-repede şi să scot sunete tare interesante.
De acum tolerez puţin mai bine musafirii şi unele sunete care până acum nu îmi făceau plăcere: foşnăit de pungi, trasul apei la toaletă, strănuturi sau tusea altor oameni.
Mama şi-a mai notat că la sfârşitul lunii am început să râd mai mult cu gura şi că prin data de 24 mi-am descoperit picioruşele şi le întind în sus în aer.

2 comentarii:

Mariana spunea...

Măi Alexuţ, s-o cerţi pe mami că e cam leneşă la scris...eu aştept cu nerăbdare să aflu noutăţi!
Vă îmbrăţişez pe toţi!

Alexandra spunea...

Scriem scriem, cum apuc un pic de timp :D Si noi te imbratisam tare tare!