Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 2 septembrie 2012 0 comentarii

În luna aceasta am mai adăugat nişte cuvinţele noi la cele deja existente: coa (gaura), gua (gura), bebe, gagu (gardul). La gunoi nu mai spun "go", ci "goi".
În 20 august singur m-am ridicat de pe spate în fund, în pat, după o îndelungată pauză şi m-am urcat singur în maşinuţă. În această lună am început să mă ridic mult pe burtă, cu capul în sus, în special când sunt în pătuţul meu sau când trebuie să adorm.
Îmi place ca mami să mă ţină în braţe înainte să adorm, când stau întins în pat.
Fructele pe care le-am mâncat vara asta sunt: caise, mere, prune, dintre care prunele mi-au plăcut cel mai mult.
Din luna aceasta am început să fac baie direct în vană, cu duşul şi îmi place mult mai tare!
Am şi un canin nou, cel din stânga sus, pentru care am făcut febră într-o seara 39,2 la fundic (adică 38,7) şi apoi febra a scăzut. Alte simptome nu am avut, nici măcar mârâieli. Mama a fost fericită că nu am fost răcit!
În luna aceasta am fost cu mami şi tati în concediu, la bunicii de la Oraştie - cu care am fost la Prislop (aici ne-am închinat la mormântul părintelui Arsenie) şi Cinciş (am văzut lacul şi am stat la o terasă) şi apoi pe valea Arieşului (am aruncat pietri în râu, am fost la mănăstirea Albac cu ocazia Praznicului Maicii Domnului şi m-am împărtăşit, am vizitat Roşia Montana - unde era un lac tare frumos, casa lui Avram Iancu, Cascada Pişoaia - unde era un pârâu cristalin în care am aruncat pietri şi Mănăstirea Lupşa - unde mi-a plăcut să alerg prin iarbă şi să mă plimb pe alee).
La sfârşitul acestei luni, din data de 23 august, am început să stau fără pampers, dar o sa vă povestesc luna viitoare mai multe lucruri.

0 comentarii: