Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 25 mai 2011 4 comentarii

Şi în această lună am crescut binişor în greutate, aşa: în 28 aprilie - 7240g, în 5 mai - 7400g, în 12 mai - 7650g, în 20 mai - 7670g. Stau tare bine în fundic, nu mai am nevoie de sprijin, dar de multe ori eu mă distrez de minune lăsându-mă să cad pe spate.
Luna aceasta m-am jucat pentru prima dată cu Arthurică, cu un umeraş la second hand. El mi-l dădea, eu îl vânturam prin aer şi apoi i-l dădeam înapoi.
Am tot felul de obiceiuri noi: dau din cap în toate direcţiile şi mă întind în aer înspre mami cu mânuţele când vreau să fiu luat în braţe. Tot aşa mă întind după mai multe obiecte pe care vreau să le apuc şi nu ajung la ele. Am început să îmi prind tălpile în mânuţe şi până la sfârşitul lunii mi-am şi băgat degeţelele în guriţă.
Mami face cu mine exerciţii pentru muşchii picioarelor şi eu mă întind în sus încordându-mi muşchii.
Acum mănânc tot mai mult, îmi plac pireurile cu pui, curcan, supele, iaurturile sau sana cu fructe, sau biscuiţi, pişcoturi... Alimentele pe care le-am refuzat au fost spanacul, ficatul şi dovlecelul. Ştiu să mănânc singur: pufuleţi, pişcoturi, banană, biscuiţi sau sticksuri.
În data de 13 mai am avut doi mucişori şi am strănutat mai des, aşa că mami a hotărât să îmi ia temperatura şi nu a greşit pentru că aveam puţină febră - 38,2 rectal seara. Mami a crezut că sunt bolnav dar eu nu am mai făcut febră zilele următoare şi nu am mai avut alte simptome, aşa că am dat cu toţii vina pe dinţişori.
Râd tot mai mult, chiar şi numai când vorbeşte mami sau tati cu mine şi dau din cap la "nu-nu".
Mama vrea să mă înveţe să beau din sticlă cu cioc, dar nu beau foarte multă apă pentru că îmi place să rod cu gingiile cauciucul ciocului. Însă am băut într-o zi un suc tare bun de ananas şi nu am mai vrut sa rod ciocul, ci doar să beau - aşa că de atunci beau apa mult mai bine din sticluţa mea.
În data de 20 mai mama scrie că am făcut prima dată baie în fundic în văniţă, fără să mai punem spătare, scăunele sau altceva. Este mult mai interesant aşa!

4 comentarii:

Mariana spunea...

Hei, frumosule! Ce mare te-ai facut! Esti dulce tare, ma tem ca intr-o zi mami si tati or sa te pape de tot! :)

Imi place cum arata blogul asa, cu desene animate...dar si celalat, cu floricele si pasarici era dragut!

Va pupic pe toti!

Alexandra spunea...

Mulţumim Mariana!
Am ales varianta asta nu neapărat pt design, ci că la celălalt template aveam ceva problemă de crossbrowsing care nu o puteam rezolva neavând acces la fişierele lor de stiluri...
Te pupăm cu drag, şi pe nepoţelul tău Mihai!
Weekend plăcut!

Anca spunea...

Ce bine ca v-am gasit! :-)) Asa pot sa vad ce ma asteapta peste putin timp, urmarind toti pasii vostri. Va imbratisez cu drag!

Alexandra spunea...

Dragă Anca, mă bucur că ne vizitezi!
Cred că voi o sa faceţi progrese mai rapide, dacă e valabilă vorba că fetele se dezvoltă mai repede decât băieţeii. :) Oricum aşa sunt de diferiţi...
Şi noi vă pupăm dulce pe toţi trei!!!