Vă poftesc să savuraţi câteva poveşti scrise de mami în numele meu, din viaţa mea de pitic.

On 20 noiembrie 2012 0 comentarii

Salut!

Să vă mai povestesc şi alte noutăţi din viaţa mea... :)

În ultima vreme am avut un salt de evoluţie în ce priveşte şi partea fizică, şi cea psihică.
Sunt mult mai activ, mă pun pe parchet pe burtă, ma învârt şi mă răsucesc în diverse poziţii, vreau să mă caţăr în multe locuri deşi nu reuşesc mereu...
Pe lângă cuvintele cu care i-am obişnuit pe cei apropiaţi, am început în ultima vreme să repet cuvinte după cei din jurul meu; nu toate, dar cele care cred că le pot pronunţa mai corect, aşa că acum am un vocabular mult mai variat!
Mami nu le-a mai notat pe toate, dar vă dau eu câteva exemple: maşina, Vali, Vasi, capacul, Sanda, bota, bila, calu, Ale, coco, Michi (Mickey), puca (punga), unu, pucu (papucul)... repet la nesfârşit cuvântul "doi" şi "îl arăt" pe oriunde văd ceva scris!!!
Acum daca vreau să refuz nu mai spun "be", ci "nu-nu-nu". De asemenea, ştiu şi să spun "da" când sunt de acord.
De la 2 ani şi o lună jumate am început să stau fără pampers şi noaptea, pentru că nu mai fac pipi noaptea de mult timp, însă părinţii şi bunicii mi-au mai pus pampers o vreme...
Am început să fiu mai sociabil cu adulţii, dar copiii tot nu îmi plac!
Pe data de 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, mama a născut-o pe surioara mea - Ioana Dumitra, de care mie nu îmi place, dar până la urmă am reuşit să o tolerez, deşi la început nu am vrut să o văd sau să stau cu ea... Dar nu îmi place deloc când plânge şi atunci plâng şi eu!
În ultima vreme stau câteva zile la bunici şi câteva la părinţi.

Cam atât deocamdată, vă mai scriu când o să am şi alte noutăţi! :)

0 comentarii: